Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Antrasit üzere koyu renklere saha okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana seyahat strüktürlmasını sağlamlar.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej üzere renkler ancak bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon çoklukla yumuşak renk paletleri ve tonlar arasında istikrar kurarak mekanın erinç ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını sağlamlar.

Bu renkler, döşek odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir duluk kazandırmak isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir birey sertlanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam düzlükı karınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin intibak sağlayan son denli şık düşüncemların mekân aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin suhuletle ahenk katkısızlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel etki mekana ateş parçasılık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu midein katı çok kişioğlu tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit gri boya antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma goldfix biçimi olarak idraklanmalıdır. Meydanda gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok elan cesur, siyahtan elan az dramatik ve kapalı ve öbür nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi yağız, gri sprey boya ve beyazın karışımıdır. Yumrukda elde edilmek istenildiği devir RGB renkleri müsavi değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından farklıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir balans, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Ayrıca, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz az karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Antrasit renk konut dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile intibak katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birbunca farklı tarzda dekorasyona mutabakat sağlamlaması dolayısıyla sıkça tercih edilir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina mükemmel bir ahenk esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar yalın ve nezih çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page